Política de privacitat

1. Responsable del tractament de dades: El responsable del tractament de les dades personals recollides a través del lloc web massegart.com és RURAL KAITE, SL, amb CIF: B10559318 i domicili a Quarter Barqueres, 27, 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona, Espanya.

2. Finalitat del tractament: Les dades personals proporcionades pels usuaris seran tractades amb les següents finalitats:

  • Gestionar i respondre les consultes i sol·licituds enviades pels usuaris.
  • Processar i gestionar comandes o serveis sol·licitats pels usuaris.
  • Enviar comunicacions comercials i promocionals, sempre amb el consentiment previ de l’usuari.

3. Legitimació: La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’usuari, l’execució d’un contracte o servei sol·licitat per l’usuari i/o l’interès legítim de RURAL KAITE, SL.

4. Destinataris de les dades: Les dades personals no seran cedides a tercers, llevat d’obligació legal o quan sigui necessari per a la prestació d’un servei sol·licitat per l’usuari.

5. Drets dels usuaris: Els usuaris tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides. També podran exercir el seu dret d’oposició i limitació al tractament, així com el dret a la portabilitat de les seves dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades.

6. Conservació de dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l’usuari i no es sol·liciti la seva supressió. Posteriorment, les dades es conservaran bloquejades durant els terminis legalment establerts.

7. Mesures de seguretat: RURAL KAITE, SL adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades personals i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat.

8. Mesures de seguretat: RURAL KAITE, SL adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades personals i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural.

9. Ús de galetes: El lloc web massegart.com utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar l’experiència de l’usuari, analitzar el trànsit i personalitzar el contingut. Pot consultar la nostra Política de Galetes per obtenir més informació sobre les galetes que utilitzem, la seva finalitat i com configurar o rebutjar-les, si ho considera oportú.

10. Enllaços a llocs web de tercers: El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web gestionats per tercers. És important que els usuaris siguin conscients que RURAL KAITE, SL no té control sobre aquests llocs ni sobre les pràctiques de privacitat d’altres llocs. Recomanem als usuaris que siguin cautelosos i que llegeixin les polítiques de privacitat de cada lloc web que visitin.

11. Canvis en la Política de Privacitat: RURAL KAITE, SL es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, RURAL KAITE, SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.