Política de cookies

1. Què són les cookies? Les galetes són petits arxius de text que s’emmagatzemen en el dispositiu de l’usuari (ordinador, mòbil, tablet, etc.) quan visita un lloc web. Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com l’idioma i les opcions preferides, la qual cosa pot facilitar la seva pròxima visita i fer que el lloc sigui més útil en personalitzar el seu contingut.

2. Ús de galetes a massegart.com: El lloc web de Mas Segart utilitza galetes amb l’objectiu principal de millorar la seva experiència a la web. Les galetes ens permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

3. Tipus de galetes utilitzades:

  • Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixen.
  • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar la mesura i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei.
  • Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web.

4. Gestió i eliminació de galetes: Si prefereix limitar, bloquejar o eliminar les galetes de Mas Segart o de qualsevol altre lloc web, pot fer-ho a través de la configuració del seu navegador. La forma de fer-ho varia segons el navegador que utilitzi, per això li recomanem que consulti el menú “Ajuda” del seu navegador per saber com modificar les seves preferències de galetes. Si decideix desactivar les galetes, és possible que algunes funcions del lloc web no estiguin disponibles i que la seva experiència de navegació es vegi afectada.

5. Consentiment: En navegar i continuar al nostre lloc web, l’usuari estarà consentint l’ús de les galetes en les condicions contingudes en la present Política de Galetes. Mas Segart proporciona accés a aquesta Política de Galetes en el moment del registre amb l’objectiu que l’usuari estigui informat.

6. Canvis en la Política de Galetes: Mas Segart es reserva el dret a realitzar canvis en la present Política de Galetes per adaptar-la a novetats legislatives, jurisprudencials o tècniques. En aquests supòsits, s’anunciaran els canvis introduïts al lloc web amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

7. Més informació: Si desitja obtenir més informació sobre què són les galetes, com s’utilitzen i com eliminar-les, pot dirigir-se a info@massegart.com o consultar la guia sobre l’ús de galetes de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.