Avís legal

 1. Identificació del titular:
  El present lloc web, massegart.com, és propietat de RURAL KAITE, SL, amb CIF: B10559318 i domicili a Quarter Barqueres, 27, 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona, Espanya. Podeu contactar-nos a través de info@massegart.com.
 2. Propietat intel·lectual i industrial:
  El contingut d’aquest lloc web, incloent, però no limitat a, textos, imatges, gràfics, marques, logotips i altres elements, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial pertanyents a RURAL KAITE, SL o a tercers que hagin autoritzat el seu ús. Queda estrictament prohibit qualsevol ús, reproducció, distribució, modificació o comunicació pública sense el consentiment exprés de RURAL KAITE, SL.
 3. Ús del lloc web:
  L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus continguts d’acord amb la llei, la moral, l’ordre públic i les presents condicions. Així mateix, es compromet a no utilitzar el lloc web o els serveis oferts amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquest avís legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el lloc web o els seus serveis, o impedir un gaudi normal del lloc web per altres usuaris.
 4. Limitació de responsabilitat:
  RURAL KAITE, SL no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del lloc web i no serà en cap cas responsable per qualsevol dany o perjudici que pugui derivar-se de la falta de disponibilitat o accessibilitat al lloc web, interrupcions en el funcionament del mateix, errors en l’accés a les diferents pàgines web o aquells danys que puguin derivar-se de l’ús de la informació i dels elements continguts en la mateixa.
 5. Enllaços a tercers:
  Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web gestionats per tercers. Aquests enllaços no representen cap relació entre RURAL KAITE, SL i aquests tercers. RURAL KAITE, SL no té control sobre aquests llocs web i no és responsable del seu contingut ni de les conseqüències de l’accés a aquests enllaços.
 6. Modificacions:
  RURAL KAITE, SL es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l’objectiu d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar continguts del lloc web o del seu disseny.
 7. Legislació aplicable i jurisdicció:
  Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal, les parts acorden sotmetre’s a la jurisdicció i competència dels tribunals de Barcelona, Espanya.